Tweetup Åland

Posted on december 17, 2011

1


Tweetup

Vad är egentligen en tweetup. Enkelt förklarat är det ett möte där man träffar likasinnade, så det är väl inte något speciellt nytt. Det som är annorlunda är väl att man kanske aldrig har setts tidigare utan bara har twittrat med varandra eller så är det helt obekanta människor. Det som är gemensamt att ingen tar illa upp om man tar fram telefonen och börjar knappra på den.

Åland

På Åland har vi haft tre stycken hittills och den gemensamma nämnaren har varit Johan Lange. När han har kommit till Åland så har han vill träffat åländska twittrare. Den första var i våras 2011 och då kontaktade han mig på twitter och så hakade Mats Lundberg på. Vi träffades på Texas Longhorn och efter det har det nog blivit vårt stamställe för tweetups.

Den andra tweetupen kom till när det var dags för nästa besök för Johan Lange till Åland och då hade antalet vuxit till 7 stycken @Johanwestling, @thesa, Tjamalin, @_mw, @savv3, @matslundberg och jag. Johan kunde inte vara med på kvällen. Den tredje tweetuppen var när @johanlange kom till Åland den 2 November och då kom även @tilda_a @RozannaRozie och @janniksvensson med.

Tweetup #4

Vem är välkommen då. Alla som tycker att det är roligt att träffa nya människor och framförallt gillar att twittra. Man behöver inte vara en twitterexpert utan det kan vara riktigt bra tillfälle för den som vill fråga råd av våra mera erfarna twittrare. OBS man skall nog inte tycka att det är ohövligt om de övriga deltagare sitter nedsjukna i sina mobiler emellanåt 🙂

Datumet är inte spikat, men tanken är antingen den 2 eller 3 januari och vi har satt den så att våra utomlands studerande skall kunna vara med.
Här kan ni Rösta vilken dag som passar er.

Håll utskick efter hashtaggen #alandtweetup .

 

 

Taggat:
Posted in: åland, Twitter