Åländska foursquare top50 listan – Beta

Posted on maj 19, 2012

6


Det är betydligt knepigare att få en sammanställning av foursquare användarna än med twitter. Jag har gjort ett försök och jag borde ha täckt in de flesta användarna eftersom jag är foursquere vänner med ganska många ålänningar. Jag har tittat på mina foursquare vänners vänner och visst är det fullt möjligt att det finns små isolerade 4sq vänöar, som jag inte känner till… Jag hoppas att om någon vet med sig att de är aktiva på foursquare och inte hittar sitt namn på listan att de tar kontakt.

Trots att det finns en stor representation av generation Z så har det inte slagit igenom på samma sätt som på twitter listan, för de ligger ganska långt ner på top50 listan. Det man ser tydligt att det är IT sektorn som dominerar ganska totalt i toppskiktet och speciellt hos paf har 4sq ett starkt fäste. Hela 18 personer på paf ryms med på listan.

Det ryms med bara 3 kvinnor bland de 20 främsta i top50 listan. De har lägre snitt på alla områden förutom antal dagar som de har gjort 4sq incheckningar.

Highscore

En lista på de som har högsta veckosumman på foursquare av ålänningarna. Jag tror att det räcker ganska långt även i Finland, men i Norge vet jag åtminstone två stycken som har över 1 000 poäng Viggo Andersen (1 045) och Andres Gossner (1 193) och i Sverige har Karin Bäcklund (914) som antagligen är högst i Sverige
Är det någon som vet om någon som har högre så skriv det gärna här under.

axtop50 listan

Det är nog inte speciellt svårt att slå sig in i top 50 listan, men nu när det finns en lista och kompisar att slå, så kanske det blir lite mera ös 🙂

Taggat: